Diszlexiás a gyermeke?

Szeretné, hogy gyermeke jobb tanuló legyen?
Szeretné, ha az olvasás nem lenne többé kínlódás?
Szeretné, ha gyermeke végre örömmel venne kézbe egy könyvet?  

A rossz iskolai eredmények, a tanulási problémák valódi oka gyakran az olvasási zavarban keresendő. Magyarországon a gyerekek 20%-a diszlexiás, tehát minden ötödik diák nem képes arra, hogy az írott tananyagot elsajátítsa. A diszlexia, a gyenge iskolai eredmények önbizalomhiányhoz, önértékelési zavarokhoz, esetenként depresszióhoz vezetnek. A diszlexiás gyerekek között az átlagosnál 73%-kal gyakrabban fordul elő szorongás, frusztráció és neurotikusság, valamint ezek hatására kialakult magatartási probléma.

 

Segítsen gyermekének! Együtt legyőzhetik a diszlexiát!
 

Iratkozzon fel "Győzzük le a diszlexiát!" című ingyenes email tanfolyamunkra, és tudjon meg mindent az olvasási problémákról! Az ingyenes tanfolyam alatt megismerkedhet az diszlexia okaival, megjelenési formáival, megtudhatja, hogyan segíthet gyermekének, hogyan fejlesztheti gyermeke képességeit otthon, és hogy ki segít Önnek. Megtudhatja, mire kell odafigyelnie, és hogy mit, és hogyan kell gyakorolnia gyermekével.  Gyermeke fejlesztéséhez nem "csak" információkat, hanem ingyenes feladatlapokat, társasjátékokat, szoftvereket is kap.
Sőt, most még egy meglepetésem van Önnek: feliratkozás után rögtön letöltheti ajándékunkat,

"A 10 legsürgősebb tennivaló,
ha gyermeke tanulási problémákkal küzd!"
 


című tanulmányt. Nem ismerni azokat az alapos információkat, melyeket ebben a tanulmányban találhat, rengeteg elvesztegetett időt, kihagyott lehetőséget, felesleges kiadásokat jelent Önnek, és sok kudarcot és csalódást gyermekének. Kezdjen már ma segíteni gyermekének! Iratkozzon fel erre az ingyenes tanfolyamra, és már olvashatja is a cikket!

De jó lett volna mindezt tudnom így összefoglalva 4 évvel ezelőtt, mikor a fiam 5 évesen egy ceruzát sem volt hajlandó kézbe venni, nem hogy rajzoljon! De így is sokat tanultam belőle."
János Judit

Sokféle hírlevelet kapok a ládámba, de őszintén megvallom, hogy az Ön levelét mindig örömmel várom. És ezt nem a módfeletti udvariasság mondatja velem, hanem mert mindennapi problémáinkat fogalmazza meg hírleveleiben.
Bíró Júlia

Kérem, adja meg adatait!

Név:

E-mail: 

Adatvédelem: Mi is utáljuk a kéretlen leveleket: adatait senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheti ingyenes előfizetését.

Májusban iratkoztam fel az email tanfolyamra, melyet azóta rendszeresen küldenek számomra. Köszönöm a sok jó ötletet
Köszönöm, és továbbra is várom a hírleveleket!
Munkájukhoz kitartást, sok ötletet, sikert, jó egészséget kívánok
Ferenczi Lászlóné

Sok gyermek szüleinek nevében is KÖSZÖNÖM, hogy ilyen segítséget nyújtanak és segítenek megelőzni a későbbi kudarcokat. KÖSZÖNÖM!
Hornokné Juhász Erika

Decemberben iratkoztam fel a honlapjukon, és azóta már kaptam Önöktől néhány levelet. Nagyon szépen köszönöm! Rengeteg új információt, hasznos tanácsot kaptunk ezekből a levelekből, de talán a legnagyobb segítség az, hogy rádöbbentünk, hogy nem vagyunk egyedül ezekkel a problémákkal.
Frank Veronika, Budapest

Legelőször is szeretném megköszönni a leveleket, amelyeket rendszeresen elküldenek nekem, amióta feliratkoztam. Igen hálás vagyok, mert nagyon sok és hasznos tudnivaló van bennük. Köszönöm a segítő szándékot, a jóindulatot... azt, hogy léteznek...
Nagy Márta


Varázsbetű Programfejlesztő Műhely
8230, Balatonfüred, Dózsa Gy. u. 11.
Telefon/fax:87/482-155

e-mail:
 kazalkolos@varazsbetu.hu